Iyki Varsiniz . . 5 kardes hepsi birbirinden yetenekli .. Siz iyki varsiniz siz varya siz sanki icimizden birisiniz .. Sicakkanli biz hayranlar icin elinden geleni yapmak istiyorsunuz Size hayatinizda basarilar dilerim . . allah sizi basimizdan eksik etmesin Sizi Cok ama cok seviyoruz
Özgül Söylenecek Tüm Güzel Kelimeleri Kullanmış Bizede aynen katılmak düşer Her zaman, her yerde ruhumuzla ve kalbimizle yanlarındayız kolay kolay bırakmayız asla... Sevdik mi Sonsuza, Sevdiklerimizin yolunda, canımız fedadır bize bizden öte dost olanlara ...
onu kim istemez tabikide çekemeyenler ben isterdim onu çook seviyorum fakat ben ondaan çok küçügüm sevgilisi degilde kardesi olmak için ne yapmazdim o karizmanin o inasanlara ssevgisini bildirme yönünden o dürüstlügünden ve kendini dogruca ifade etme yönünden tek isim o bir numara onu seviyorum bende sivasliyim o sivasin gururu ne sivasi türkiyenin almanyanin... bakin mesela kendide diyo almanyada kimse sarkilarimdan bisey anlamiyo ama o insanlara sevecen pozitif bi enerji veriyo iste bu yüzden onu seviyorum ben onu gördüm süper birisi konustuk resim çekindik beni öptü ayrica inanmayanlar varsa inandiririm herkesin benimle ayni düsündügünü biliyorum biz ykciyizzzzz