Ismailim.. Sen Bizim Herseyimissin Sen Sen tek sevdigimizsin.. Sen olmasaydin biz asiri sevmek nedir bilmezdik Ve Hic kimseyi seni sevdigmiz kadar sevemezdik.. Sensiz Su gurbette senin ask acisindan yandigin gibi bizde yaniyoruz.. Sen bize o kadar yakinsin ama bir o kadarda uzak.. Her gece yatagmiza yattigmizda hayal kurmaya basliyoruz.. Ruyalar gormeye basliyoruz.. ve uyanip hickira hickira agliyoruz.. Biz Biz Senin gibi besteler yazamiyoruz ama Bizim hayallerimiz Ruyalarimiz gerceklerimiz saten bir beste Ah yanimizda olsanda okusan keske.. Sen defterlerimize Sigmaz oldun.. Hayallerimizi yasadiklarimizi yaza yaza kitaplarimizin icinde soldun Kitabimizin yapraklari teker teker dokulmeye basladi Cunku kitabimiz senide ozledi..biz seni goremiyoruz ve yazamiyoruz bu aralar O yuzden Kitap Bile ask acisindan Catladi Biz senin bir saciyin tenine kurban oluruz Ve seni heryerde herzaman Dusmanlardan koruruz Biz Her zaman ve heryede su allahin verdigi cani varya su cani sana vermeye haziriz. Seni Sevmeyenlerinde Seni kiskananlarinda Can Damarlarina Basariz.. Sen Sen konserlerde milleti eylendiriken cosuturuken Biz yine Biz yine buralari su golune ceviriyoruz.. Nedeni ney biliyormusun seni seviyoruz.. Sen bizden uzak olsanda herzaman yanimizda olmasanda. Ismail Yk sevgisi hep kalbimizde olacak Kitaplarimiz Yine sensiz solacak Sensiz Sensiz Solacak IsMailim Sensiz..
onu kim istemez tabikide çekemeyenler ben isterdim onu çook seviyorum fakat ben ondaan çok küçügüm sevgilisi degilde kardesi olmak için ne yapmazdim o karizmanin o inasanlara ssevgisini bildirme yönünden o dürüstlügünden ve kendini dogruca ifade etme yönünden tek isim o bir numara onu seviyorum bende sivasliyim o sivasin gururu ne sivasi türkiyenin almanyanin... bakin mesela kendide diyo almanyada kimse sarkilarimdan bisey anlamiyo ama o insanlara sevecen pozitif bi enerji veriyo iste bu yüzden onu seviyorum ben onu gördüm süper birisi konustuk resim çekindik beni öptü ayrica inanmayanlar varsa inandiririm herkesin benimle ayni düsündügünü biliyorum biz ykciyizzzzz